Geld verdienen naast je vaste baan?

Hoe jij makkelijk geld kan verdienen naast je vaste baan!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Je zit er vast wel eens aan te denken hoe je naast je vaste baan geld kan verdienen. Het liefst wil je dit geld zo makkelijk mogelijk verdienen.

geld verdienen naast een vaste baan linksboven

Dit extra zakcentje komt niet vanzelf je broekzak binnen glijden, hier moet je wel wat voor doen. Allereerst is een goede mindset van groot belang. Een goede mindset is nodig voor het creëren van een passief inkomen naast je vaste baan. Er gaat veel tijd zitten in het creëren van een passief inkomen.

Wanneer jij er tijd en energie in wil en ook kan steken, zal je zien dat dit zijn vruchten af gaat werpen na loop van de tijd.

Ik heb nu aangegeven dat je een goede mindset moet hebben, er veel tijd in moet steken, maar hoe moet je het nou aanpakken?

Lees hier onder verder.

Wat is een passief inkomen

Je zult vast denken, wat is dat dan, een passief inkomen? Eigenlijk zegt het woord het al, het is inkomen waar je niks voor hoeft te doen.
Dat is niet helemaal waar, je zal heel af en toe een keer een inspanning moeten doen. Hierna zal zonder veel inspanning het geld vanzelf naar jou toe komen.

Je hoeft dus niet, zoals bij een 9 tot 5 baan, arbeid te leveren waar je geld voor krijgt. Bij een passief inkomen kan het zelfs zo zijn dat je geld verdient terwijl je slaapt. Dit klinkt je vast als muziek in de oren.

Manieren om passief inkomen te genereren

Wanneer je nog geen manier hebt gevonden om geld te verdienen naast je vaste baan, heb ik hier onder een aantal laagdrempelige manieren beschreven:

1. Verhuur een kamer

Je kunt die ene lege kamer op zolder ook gaan verhuren. Dit kan je doen door deze kamer op airbnb te zetten. Dit is een platform waar je deze kamer per nacht kan verhuren.

Misschien denk je nu: dat is helemaal niks voor mij. Lijkt het je wel iets: ga je snel aanmelden op de website van Airbnb en zet je kamer online.

2. Je auto verhuren

Staat je auto geld te kosten voor het huis omdat je er niet zo veel mee gaat rijden? Verhuur je auto dan bijvoorbeeld via www.snappcar.nl.
Op dit online car-sharing platform kan je €40 tot €80 per dag verdienen met het verhuren van je auto aan buurtgenoten.

Je zal er financieel niet afhankelijk van worden, maar het kan wel zorgen voor leuke extra inkomsten.

3. Reclame op je auto

Ze brengen een sticker aan op je auto van een adverteerder en je hoeft alleen maar rond te rijden in je auto om geld te verdienen.

Je kan je auto inschrijven op Cashcar.nl en tot €200 per maand verdienen.

4. Online enquêtes invullen

Je kan geld verdienen met het online invullen van enquêtes. Opinieland.nl is een van de vele websites waar je dit kan doen.
Het mooie hiervan is, je kan het overal doen. Bijvoorbeeld onderweg in de trein.

5. Doe mee aan spaarprogramma`s

Voor het meedoen aan spaarprogramma`s krijg je geld betaald voor het voltooien van acties. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld het aanbrengen van vrienden als lid of het lezen en klikken van e-mails. Inschrijven en meedoen aan spaarprogramma`s is gratis.

Op http://spaarprogrammagids.nl staan een aantal voorbeelden van spaarprogramma`s waar je aan mee kan doen.

Dit zijn vijf voorbeelden van laagdrempelige manieren om een passief inkomen te creëren. Er zijn nog meer manieren…

Beleggen in aandelen

Beleggen in aandelen is een manier die veel mensen wel bekend is. Je koopt wanneer je gaat beleggen in aandelen een aandeel van een bedrijf.
Zo word je voor een heel klein deel eigenaar van het bedrijf. Wanneer het goed gaat met het bedrijf profiteer jij hier van.
Je krijgt dan dividend of de koerswinst uitgekeerd. Dit beleggen kan je laten door doen door experts. Natuurlijk kan je dit ook zelf doen.

Wanneer je jouw geld wilt laten beleggen, dan kan je kiezen voor het beleggen in beleggingsfondsen. Zij gaan dan jouw geld, en dat van andere mensen die hier voor kiezen, investeren in een portefeuille met aandelen. Dit doen zij volgens een bepaalde strategie. Welke strategie je gaat hanteren bepaal je aan samen met het beleggingsfonds die jij heb uitgekozen.

Je kan er ook voor kiezen om het beleggen in aandelen zelf te gaan doen. Dit kan bij verschillende brokers. Je kan aandelen kopen bij verschillende beurzen.
Zoals Euronext in Nederland met de AEX-index, de Japanse beurs met de Nikkei-index of Wall street met de Dow Jones in Amerika.
Maar je kan er ook voor kiezen om te gaan beleggen in een bedrijf waar jij grote interesse in heb, bijvoorbeeld Tesla of Apple.
Let wel op, er zitten risico`s aan beleggen. Je kan winst, ook wel rendement genoemd, hebben op een aandeel wat je heb gekocht. Dit is in het gunstigste geval. Je kan ook verliezen op een aandeel. Dit is natuurlijk niet wat je wilt. Denk daarom goed na over wat je wilt en of je bereid ben om deze risico`s te nemen met je geld.

Naast het beleggen in aandelen kan je er ook voor kiezen om te beleggen in obligaties. Dit zijn een soort van leningen die je aan een bedrijf of overheid geeft.
Ze hebben vaak een vaste looptijd. Aan het einde van de looptijd krijg jij je geld wat je heb ingelegd terug plus rente over dit bedrag. Met deze vorm van beleggen loop je minder risico`s.

Wil je meer informatie over beleggen in aandelen? Bekijk dan deze websites:

https://www.onlinebeleggen.nl/beleggen-in-aandelen/
https://www.robeco.nl/beleggen/

Je kan ook kijken of de bank waar jij je spaargeld stalt de mogelijkheid aanbied om te gaan beleggen.

Beleggen in crypto

Veel mensen besluiten om te gaan investeren in crypto. Bitcoin en Ethereum zijn bijvoorbeeld erg bekende cryptomunten.
Je kunt over het beleggen in crypto veel op het internet vinden. Je hoeft het wiel dus niet geheel zelf uit te vinden.

Als je op google gaat kijken zal je veel lijstjes vinden met cryptomunten waar je in 2021 het beste in kunt investeren. Dit zal het in het begin lastig maken, en ook veel tijd kosten, om een keuze te maken in welke crypto jij je zuurverdiende geld wilt gaan stoppen.
Om de voor jouw juiste keuze te maken is het goed jezelf de vraag te stellen of je crypto voor de lange (buy and hold) of korte termijn (day trading) koopt.

Hierbij een aantal tips voor mensen die willen starten met crypto:

  • Stop niet al je geld in de crypto. Alleen het geld wat je kan missen.
  • Neem met regelmaat je winst. Hiermee bedoelen we dat je bij hoge prijzen je winst moet nemen. Hierdoor ga je na loop van tijd beleggen met je winst en loop je minder risico.
  • Maak nog niet gebruik van de hefbomen. Dit neemt grote risico`s met zich mee en kan uiteindelijk tot grote verliezen lijden.

Geld verdienen met internet

Het is dus mogelijk om met het internet geld te verdienen naast je vaste baan. Een aantal mogelijkheden hebben we nu besproken.
Er is nog een mogelijkheid. Heb je al wel eens gehoord van affiliate marketing? Dit is een verdienmodel waarmee je makkelijk geld kan verdienen. Je verkoopt producten of diensten van een adverteerder. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf, je zal er in het begin tijd en inspanningen voor moeten doen.

Affiliate marketing is het verdienmodel wat bijna alle publishers wereldwijd hanteren om op het internet geld te kunnen verdienen.
Websites als Bol.com en de Mediamarkt doen aan affiliate marketing. Je hebt bijvoorbeeld een website over een product waar jij ervaringen mee hebt.

Op deze website ga je schrijven over de kwaliteit van dit product. Aan het einde van deze website plaats je een link naar de website waar het product te koop is, bijvoorbeeld Bol.com of Mediamarkt. Dit is geen normale link, maar een affiliate-link.

In deze link zit een code verwerkt de gekoppeld is aan jouw website.
Als de klant het product dan koopt via jouw website krijg jij hier een vergoeding voor. Deze vergoeding kan oplopen tot 10 procent.

Dit is een voorbeeld van een van de vele adverteerders. Het aanbod van adverteerders is groot. Daardoor kan je kiezen voor een adverteerder die bij jou past.

Wanneer je voor een product/adverteerder heb gekozen die jouw interesse heeft, zal het geld verdienen een stuk makkelijker gaan. Je hebt hierdoor meer plezier als je hiermee aan de slag gaat.

Zoals je leest kan je vrij eenvoudig met affiliate marketing starten, wel heb je hier de juiste instructies voor nodig.

Geld verdienen met internet

Stappenplan om geld te verdienen naast je vaste baan

Je hebt kunnen lezen hoe je makkelijk geld kan verdienen met affiliate marketing. Zoals gezegd heb je hier wel de juiste instructies voor nodig om goed te kunnen starten.

In de videotraining van Jacko Meijaard, de Affiliate Marketing Revolutie, laat Jacko stap voor stap zien hoe je een passief inkomen naast je vaste baan kunt gaan opbouwen.

Dit is naast de andere mogelijkheden van geld verdienen de makkelijkste manier.

Klik hieronder op de knop om naar de video`s van Jacko te gaan.

Klik op de knop hieronder om naar de training van Jacko Meijaard te gaan.

Ga direct naar de videotraining

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *